2011. április 30., szombat

Apple iPad 2 +gyári védőtok új azonnal vihető 1Ftr - Jelenlegi ára: 1 Ft

Apple iPad 2 16GB Wi-Fi - védőfóliával és gyári védőtokkal!
 
Új, garanciás (lenne), de külföldön (elméletileg az Apple világgaranciát vállal a termékeire, így annak érvényesnek kellene lennie itt is, de erről nincs hiteles információm)!
http: //www. 220volt. hu/Teszt/Apple+iPad+2
NÉZD MEG AZ "1Ft-ról... " AUKCIÓIMAT IS!!!
Kérem, csak komoly vevő licitáljon,  ha a nyertes licitáló az aukció végétől számított 48 órán belül nem jelentkezik (e-mail, vagy azonosítható számról hívás a megadott mobilszámomra), azt úgy tekintem hogy elállt a vásárlástól és negatív értékelés után a készüléket újra meghirdetem!
Csak azokra a termékekre van garancia amelyeknél ezt a hirdetésben konkrétan jelzem, minden egyéb termékemre (használt mivoltából fakadólag) semmilyen garanciát nem vállalok, ezért a személyes átvételt javaslom, így a termék kipróbálható, a későbbi, esetleges kellemetlenségek elkerülése végett.
A szállítással és a fizetéssel kapcsolatban, esetlegesen felmerülő minden költség, minden esetben a vevő költsége! Ha postán keresztül szeretnéd megkapni az árut arra is nyitott vagyok, de csak ha a teljes összeget (áru vételára + posta ktg) előre a számlámra átutalod.
Ha valami kérdésed merülne fel az áruval vagy a feltételekkel kapcsolatban írd, meg kérdésedet és válaszolok!
Sikeres licitálást kívánok! - A


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 21:15
. Apple iPad 2 +gyári védőtok új azonnal vihető 1Ftr - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése