2011. július 30., szombat

Finta József: Épített jövőnk - Jelenlegi ára: 2 010 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Épített jövőnkA könyv listaára: 2450 Ft. Leírás:
Az építészetnek az értelemszerű praktikus vonások mellett van egy ennél tovább mutató tulajdonsága is: jellemzői tükrözik a mindenkori korstílust, ízlést és igényt, az építtető anyagi helyzetét, a társadalom elvárásait, egyszóval az egész életminőséget. Nincs ez másként hazánkban sem, így tény, hogy érdemes mélyebben, behatóbban foglalkozni ezzel az igen tág témakörrel, nemcsak gyakorlatias, hanem akár a többi nagy hatású szellemi tevékenység esetében egyebek között esztétikai, filozófiai, szociológiai szempontból is. Ennek a szemléletnek különböző aspektusait tükrözi az a kilenc tanulmány, amelyet a kötet tartalmaz. Az írások szerzői többek közt olyan témákat taglalnak részletekbe menően, mint a 20. század végi magyar építészetet befolyásoló eszmék és irányzatok, az építészeti mű szellemi meghatározottsága, az épített környezet globális problémái, az értékvédelem az építészetben vagy a regionalitás és ökológia. Az egyes tanulmányokat követően találjuk az adott témához kapcsolódó jegyzeteket, a kötet végén pedig az angol nyelvű összegzést követően a szerzők titulusokkal ellátott névsorát. ISBN: 963-508-431-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 010 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 05:40
. Finta József: Épített jövőnk - Jelenlegi ára: 2 010 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése