2011. szeptember 26., hétfő

JINX - A balszerencse átka - Jelenlegi ára: 2 150 Ft


JINX - A balszerencse átka
Ha van dolog a világon, amit Jean Honeychurch jobban gyűlöl, mint a nevét (Nem Jean Marié, nem Jeanette, hanem egyszerűen csak... Jean), akkor az a túlságosan is találó beceneve, a Jinx. A Jinx ugyanis átkot jelent, olyan átkot, ami balszerencsét hoz. A balszerencséje pedig mindenhova követi, bárhová is megy - pontosan ezért is olyan boldog, hogy a nagynénjéhez és a nagybátyjához költözhet New Yorkba. Talán ha a fél országot átutazta, végre gátat vethet a kellemetlen eseményeknek. Vagy ha azt nem is, legalább elmenekülhet a felfordulás elől, amit odahaza, a kisvárosban okozott. De a baj New Yorkban is megtalálja Jinxet, s érkezése az unokahúgának, Torynak is komoly problémákat okoz, aki a legkevésbé sem örül, hogy a család fekete báránya éppen náluk ütött tanyát. A gyönyörű és elbűvölő Torynak veszélyes titka van... Jinx kénytelen rájönni, hogy nem a balszerencséje elől menekül. Valami sokkal baljóslatúbb ok áll a dolgok hátterében... és könnyen lehet, hogy az átok - ami születése óta sújtja Jinxet - az egyetlen dolog, ami a szükség órájában megmentheti az életét.
Részlet a könyvből : "Első fejezet. A helyzet az, hogy mindíg is reménytelenül üldözött a balszerencse. Elég csak egy pillantást vetni a nevemre : Jean. Nem Jean-Marie vagy Jeanine vagy Jeanette vagy akár Jeanne. Egyszerűen csak Jean. Igazság szerint Franciaországban a Jean fiúnév. A John francia megfelelője. És tudom, hogy nem élek Franciaországban. De mégis. Tulajdonképpen egy John nevű lány vagyok - vagy legalábbis az lennék, ha francia lennék. Na, hát pontosan ilyen balszerencsés vagyok. És már azelőtt is ilyen voltam, hogy anyu egyáltalán kitöltötte volna a születési anyakönyvi kivonatomat. Szóval egyáltalán nem lepődtem meg, hogy a taxisofőr nem segített a bőröndökkel. "
SZERZŐ: Meg Cabot
KIADÓ: Ciceró Könyvstúdió
KIADÁSI ÉV: 2008
OLDALSZÁM: 248
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 150 Ft

Az aukció vége: 2011-10-13 01:00
. JINX - A balszerencse átka - Jelenlegi ára: 2 150 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése