2011. november 30., szerda

Graco quattro tour deluxe babakocsi lábzsákkal - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

GRACO QUATTRO TOUR DELUXE Babakocsi  gyönyörű kék színben velúros huzattal. 2 másodperc alatt egy kézzel összecsukható prémium újszülött babakocsi, mely 3-4 éves korig (25 kg-ig) használható.
A minőségi, szilárd, nagyméretű váz biztonságot és kényelmet biztosít a gyerek számára
5 pontos biztonsági öv a gyerek rögzítéséhez
A teljesen párnázott ülés extra kényelmet biztosít
 
A kupola átfordításával a pici babaát szemből is tolhatjuk a kocsiban, mert zárttá alakítható
 
A 4 fokozatban dönthető pozíciójú szilárd háttámla (100 - 170°) és az állítható lábtámasz kényelmet biztosít a babának, akár fekszik, akár ül a kocsiban
A rugós felfüggesztés és a gumikerekek magas szintű kényelmet biztosítanak nehéz terepeken is. Az első kerekek bolygósítható, lefixálható, a hátsó kerekek egyidejűleg lefékezhetők.
Az UV-tesztelt szövetből készült széles, megfordítható tető optimális védelmet biztosít a napsugárzás ellen, kicsi szúnyoghálós kukucskáló található rajta.
Könnyen irányítható babakocsi. Gumikerekei sima utazást biztosítanak minden felületen, az átívelő fogantyú pedig lehetővé teszi a kanyarodás egy kézzel történő irányítását
Nagyszerű tárolóhely - a nagy lenyitható kosár könnyen hozzáférhető akkor is, ha a babakocsi teljesen hátra van döntve. (5 kg-ig terhelhető).
Könnyű és praktikus: egy gyors és egyszerű mozdulattal összecsukhatja a babakocsit, miközben a gyereket tartja másik kezével! Nem kell eltávolítani a kosár tartalmát, egy pillanat alatt könnyen összecsukódik!
 
vastag lábzsákkal


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 14:29
. Graco quattro tour deluxe babakocsi lábzsákkal - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése